Går åt rätt håll

Igår hade det gått en vecka sen jag startade med viktklubb på Aftonbladet och resultatet 1,9 kg minus, jippi!!!
Det funkar fortfarande bra och jag har inte hunnit tröttna som jag alltid brukar göra. Det här är det rätta sättet känner jag, ät inte mer kalorier än du kan förbruka.....det är ju så det är lixom,mer svart på vitt kan det ju inte bli och detta är ju inte än metod utan ett livslångt val. Nu är det bara att kämpa vidare 14,1 kg kvar att bränna av ;-)

Tjopp tjo hej

Sovrummet

Äntligen fått över lite bilder från mobilen som jag kan lägga upp, suddiga men bättre än inget.

FÖRE



Målardax


Garderobsmeck, det tog tid men blev tillslut jätte bra.


KLART



Jag är så nöjd. Svårt att få med helheten på bilder men man ser ju lite i alla fall.
Vad tycks? Lite skillnad va? Ska jaga ett snyggt överkast nu att lägga på sängen
och lite blommor till fönstret och kanske en grön växt till hyllan ovan sängen.

Kramis

Bästa just nu


Är på spåret.....

Var ute på förmiddagen och gick en rask promenad 1 timma med barnvagnen, fick blodad tand så när Jimmy kom hem åkte jag ner till gymmet och tränade en timma. Köpte ett månadskort så nu jäklar........

Sovrummet klart

Japp, nu är sovrummet klart, eller i alla fall målat och så, ny säng och nytt dataskåp som målats vitt. Nu saknas lite hyllor och en garderobsvägg, vi tänkte köpa garderober på "Blocket" för det är så jädra dyrt med nya, vi vill helst ha "Pax" med skjutdörrar 3 meter för vi behöver verkligen förvaringen, har såååå mycket grejer och kläder.
Får inte in bilderna från mobilen så ni får hålla er ett tag,ska försöka få hjälp av Jimmy så ni kan få se hur det blev. Vi målade i alla fall väggarna i cappuccino färg och sen är det vitt i taket nu och alla möbler är vita, det blev jätte fint, jag är så nöjd.


Jag har även gått med i Aftonbladets Viktklubb nu, började i tisdags, än så går det bra, man ska räkna kalorier på allt man stoppar i munnen även frukt och grönsaker. Jag ska verkligen ge det ett ärligt försök, skrev in att jag ville gå ner 16 kg och tog ett datum långt fram, så 7/5-2010 ska jag vara klar ;-)  Håll tummar och tår. Jag räknar med att falla ur några ggr men fortsätta i alla fall direkt dagen efter så det inte blir en långvarig svacka. Jag tänker tex på Julafton, Nyårsafton osv men då ska man unna sig lite extra kalorier tycker jag, ha ha. Jag ska äta ca 1300 kcal om dagen och mer om jag motionerar, undrar hur många kalorier man tog in innan? 3000? Ha ha.

Kram

Long time no see.....

Har inte skrivit på länge,har inte haft tid känns det som. Vad har hänt? Jo, jag vann kampen om tv`n....helt underbart, vi fick åka dit och välja en ny, så nu har vi äntligen en fungerande tv med 3 nya färska års garanti plus att dom bjöd på 1 års försäkring. Skönt.

Just nu håller vi på att renovera sovrummet, det är på tiden, vi har ju bott här i 5 år utan att lyfta ett finger så nu kändes det som om det var dax. Visar bilder eftersom.

Just det, Jimmy ska börja vara pappaledig nu på Måndagar ett tag framöver så det ska bli skönt att vi kan vara hemma tillsammans, Ida och Eddy är ju lediga på Måndagar.


RSS 2.0