Svärfar!

Min svärfar och hans fru kom över på fika idag och hade lite smått och gott med sig till oss =)





Tack för det, jag blev jätte glad.

Dax att rensa.

Min matplan!

Min matplan för kvällen var: Grillad Entrecote, gratinerad chevre,ugnsrostad potatis och en pytt på bacon och äpplen...men nu på kvällen började det blåsa som fasiken så vi får se om det blir någon grillning, annars får det bli rester från gårdagen som inte är så illa pinkat det heller....Halloumipasta med oliver,pesto,hemodlade tomater och en massa annat gott. Vi får se helt enkelt!

Trevlig Lördag.

Gratinerad chevre är så himla gottigt, prova ni som inte har.


Tisdag 21/9

Proppmätt och skittrött! Ska snart åka och hämta upp Ida som spenderat eftermiddagen hos en dagiskompis.
Milton är sjuk så Jimmy är hemma och vabbar, han är febrig och snorig.

Jag är sååå less på att sitta i köer nu....skulle behöva en mindre bil oxå som drar lite mindre soppa, känns ju befängt att sitta i en minibuss helt själv fram o tebax varje dag. Får se hur det blir.

Ja, allt är som vanligt här och det är ju ganska skönt trots allt =)

Kram

Matplanering!

Nu har jag beställt hemleverans av middagar 5 dagar i veckan, varannan vecka. Måste ju testa, det skulle vara så skönt om det funkar här och faller alla i smaken för jag orkar inte tänka på sånt nu när vi båda jobbar, den ständiga frågan: Vad ska vi äta idag???? så snabbköper man en falukorv eller nåt för att man inte orkar tänka eller stå vid spisen i evigheter. Dom hade ett barnalternativ just på "Go Middag" så det fick bli det. Om inte dom är bra testar vi något annat, det finns ju en uppsjö av olika alternativ. Jag tror vi kommer spara både tid,stress och pengar på det här om jag ska vara ärlig. Jimmy vet inget än =) Ha ha ha....


Spännande! Tror att första leveransen skulle komma 3/10, kommer sen vara varannan vecka.














Må så gott!!


Har någon missat att det är val 19 /9?

Det kan fan inte ha undgått någon...är så trött så jag kräks på detta valfläsk och skitsnack. Postlådan svämmar över av "rösta på oss" skit.

Aftonbladet idag tex:

Foto: Urban Andersson

Rödgrön laddning: Fisk och GI-mat

21.00 De rödgröna partiledarna har samlats på Mona Sahlins rum för att ladda inför kvällens utfrågning Lena Mellin: De har nu en och en halv timme på sig att vända valvinden 9
politikerkollen Rödgröna knappar in - i sin egen mätning.


Ja ha ja, Fisk och GI det var som fan.......allvarligt lägg av, jag kräks.

Klart slut.

Höst,snart vinter....

100 dagar kvar till Julafton hörrni.....kan någon dra i handbromsen? Fan vad fort tiden går, jag vill inte ha vinter. Det kan vara vinter 3 veckor med mycket snö så ungarna kan åka lite pulka och sen firar vi jul och nyår lite snabbt och sen vipps så är det vår igen, eller?  Låter kanon tycker jag =)

Annars är allt som vanligt här, Jimmy jobbar sent(suck) stackarn och jag är hemma nu och barnen har fått lite köttfärssås och pasta. Jag tänkte vänta på min käre make och äta med honom <3

Jobbe o jobbe.....

Trött!

Trött som fasiken idag, upp 05:00 för att göra i ordning sig och hinna dricka en kopp kaffe samtidigt som jag sminkar mig, väcka alla barn, klä på dom, läsa igenom ifall det var något speciellt just idag(gympa,utflykt osv),på med alla utekläder och mars ner till dagis...springa runt på 3 olika avdelningar för att lämna respektive barns kläder på rätt avdelning....pussa alla barn och iväg hem för att ta sig till jobbet i Solna och vara där senast 07:40....pust.
Sen samma veva hem när inte Jimmy hunnit före. När man väl är hemma så är ju alla lika trötta och hungriga, laga middag och sen isäng med barnen för dom är helt slut frammåt 18:30-19:00, det är långa dagar för dom nu. Tur att jag är ledig varje Måndag och slutar 13:00 på Fredagar annars hade jag inte pallat tror jag. Funder på hur ensamstående föräldrar har det....? Jag beundrar dom som klarar det med flera små och jobb, det måste vara jobbigt. Man vill ju så mycket lixom, jobba,ha fint hemma, sova ut, umgås med familjen, ha vuxentid osv...ibland kör det ihop sig men det funkar på det stora hela, en stor portion ork och tålamod så går det.

Jimmy jobbar länge idag, han är inte hemma ännu. Jag har nattat busfröna och tänt lite ljus, hällt upp en kopp te och bara varvar ner i lugn och ro, tankar energi till morgondagen.

Sov gott men inte för länge!!

Jag lever!!

Jag lever...men har verkligen inte haft tid att blogga...nya jobbet går bra, nu har jag varit där en månad och det går jätte bra, jag trivs verkligen. Skönt att känna så faktiskt.

Viktväktarna sket sig riktigt ordentligt, var jätte svårt när man inte kan värma mat på jobbet och bara ska ha kalla matlådor varje dag.....stå på kvällarna och laga familjens mat med 4 jätte trötta griniga barn och sen när dom lagt sig planera lunch till morgondagen och mäta och väga....bläääääääääääää säger jag bara.
Jag går fortsatt neråt fast med en egen liten metod, ha ha ha, inga kolhydrater knappt men allt annat, inklusive vin =) Mycket roligare, mycket lättare.

Idag har jag varit och planterat massa nytt på mammas och mormors grav, lite höstfint. Ljung, silvereek,murgröna, en liten fin pumpa och så, imorgon ska jag åka dit och trycka ner 2-3 taklökar sen är det klart för hösten. Köpte även en ny fin gravlykta men fick fel pinne till så den måste jag byta imorgon oxå.

Dom sista dagarna har jag haft en massa nervryckningar i ögat, nu i skrivande stund är det typ hela jävla tiden, vet inte varför. Varför har man det?? Grymt jobbigt är det och det känns som om man får huvudvärk av det, suck.

Hej på dig<3

RSS 2.0