Första veckan slut!

Så, då har man tagit sig igenom första arbetsveckan på typ 6 år......pust! Jag lever men jag är såååå trött i huvudet, mycket att ta in och jobbigt att stiga upp på morgonen, man har blivit lite bortskämd dom här åren helt enkelt. Milton har haft sin andra och sista inskolningsvecka på dagis och det har gått hur bra som helst så det känns jätte bra. Han har både sovit och ätit där och det har gått bra, förutom att han inte ätit så bra, första dagen var det fiskgratäng och han gillar inte fisk och inget med potatis i heller, andra dagen var det grönsakssoppa med pannkakor efteråt....min lille son äter inte soppa och inte vanliga tunnpannkakor heller, tror inte han gillar konsistensen för våfflor och tjockpannkaka äter han gärna, men idag var det köttbullar och han hade ätit 12 st!!!!!! Han tog igen sig kan man säga, ha ha ha ha.
Nästa vecka börjar allvaret med långa dagar, i alla fall tis,ons och torsdag för då jobbar jag till 16 och är hemma ca 17:15, det går nog bra men dom kommer att stupa i säng tror jag =)

Jimmy min kära make har ju varit pappaledig den här veckan och det har han varit med bravur kan jag säga, tror inte att det har varit så här fint och välstadat och sorterat och tvättat på bra länge i vårat hem, en stor guldstjärna i kanten till honom. Han har verkligen inte legat på latsidan. Jimmy...du är världens bästa, jag älskar dig sååååå mycket <3

Nu ska jag bege mig in i köket och förbereda kvällens tacos. För mig blir det tacosallad eftersom jag viktväktar.

Puss så länge =)

Jobbe o jobbe!

Ja ha, idag var första dagen på nya jobbet, massor av information snurrar runt i min hjärna......Sandra knappade på och jag försökte hänga med,mycket att lära men det ska nog gå bra. Lite strul med datorerna imorse men det löste sig till slut. Känns jätte bra.

Nu på kvällen bar det iväg mot Viktväktarna....hrrrrmmm...harkel, harkel.. Semestern har satt tydliga spår, för mycket öl, rosèvin och massor av mat. Jag och Sandra bestämde oss att nu jävlar får det vara nog helt enkelt. Sagt och gjort...jag vägde in mig på fläskiga 73,8 kg..shit, innan sommaren var jag ju nere på 68,7, ja ja så går det när man svullar och njuter lite väl mycket =) Ingen fara på torpet, det här fixar jag. Första delmålet är att komma under 70 kg.....nu kööööööööör vi.....points points points =))))

Höres och synes <3

Party of the year!!!

Idag ska det festas. Får se om det blir kul, har ju inte direkt haft någon jätte lust men men. Tror att det kommer bli helt galet om man tänker på vilka sorts människor som kommer vara där.  Den som lever får se.



Festen är vid ullnabacken i typ Arninge/täby så där kommer vi hålla till hela kvällen.

Tjing tjing!!

Bubblan!

Jag lever fortfarande i min lilla bubbla, hemma och njuter av sista ledigheten. Skolar in Millis på dagis, dag 2 idag och det går bra men han är skitsur över att han inte får vara i lekhallen än, han ser ju studsmattan genom den lilla rutan i dörren, ha ha.

På Fredag har vi bröllopsdag, 5 år som gifta och det är tydligen "Trä bröllop" man firar då =) Kanske borde svarva ihop något tjusigt till Jimmy, ha ha ha. Händer nog inget speciellt eftersom jag är gift med en man som tycker att sådana högtider är trams, är man gift så är man lixom. Kanske kommer min goa vän Anna hit några timmar så vi kan hitta på något vi får se. På Lördagen kommer svärmor hit och är barnvakt för vi ska på en fest, jag är inte jätte sugen på att gå men det är väl då man brukar ha som roligast?? När man inte är jätte laddad?

Barnen leker med massor av kompisar nu varje dag och ofta har vi hela huset fullt av barn, har man fyra själv och det kommer ett gäng vänner så blir det snabbt 7-8 barn i huset, full rulle. Men det är kul att dom har vänner såklart.

Kram

Glömde

För er som undrar över mitt nya jobb....jag ska börja den 17/8, 2 veckors inlärning och sen ska jag sitta själv =)
Jag kommer att jobba som läkarsekreterare/receptionist åt en ögonläkare i Solna. Det är min vän Sandra som fixat så jag får ta över hennes jobb nu när hon fått ett nytt på heltid närmre hem.
Jag kommer jobba ca 30 timmar i veckan och det passar mig utmärkt, vill inte jobba mer så länge mina små går på förskola. Så nu vet ni!



Ett helt nytt kapitel i mitt liv, spännande.

See you!!

Fredag

Kom hem från Norrtälje för några timmar sen, vi packade bilen och for dit igår förmiddag. Jimmy fick sin "Linda" tatuering ifylld av sin bror Tommy, det blev jätte snyggt. På kvällen grillade vi med svärfar och hans tjej samt barnens moster Jossan och hennes kompis. Vi sov sen på Vigelsjö camping i en lite stuga vi hade bokat. Vi hade en mysig dag.

Nu håller jag på att koka egen lag till helgens kräftor <3 Mycket godare att koka en egen lag och låta dom tinade kräftorna ligga i den ett dygn innan man ska äta dom. Grovsalt, socker, massor av dillkronor samt en skvätt porter gör undervärk för dom små rackarna, ha ha ha. JAG ÄR TOKIG I KRÄFTOR HELT ENKELT!!!!!



Lite rostat bröd och en god ost samt massor av aioli till och jag är i sjunde himlen =)

Tjing!!

Hemma igen!!

Borta bra men hemma bäst<3 Vi stannade i Norrland 11 dagar, dom 2 sista hos Jimmys kusin Andreas och hans familj.
Vi har faktiskt haft mycket bättre väder än här hemma i Stockholm under vår tid där så det var skönt att vi pressade ur dom sista soltimmarna på denna semester.
Vi lämnade våran gamla dammsugare där upp i stugan så idag for vi iväg och köpte en ny.....jag är så glad, alla som någonsin sett eller hört vår gamla förstår min enorma glädje, ha ha ha.

Nu kokar jag kalops och storstädar, ikväll tänder vi massa ljus och myser inne eftersom vädret suger.

































Det var lite bilder från ön. Jimmy byggde en fin altan till lillstugan och en bra sittbänk till barnen. Ed och Maria kom och hälsade på 2 dagar det var trevligt. Ed hjälpte Jimmy med en stupränna till stora huset som även fick en altandörr. Nu kan man stå och laga mat och kika ut över sjön samtidigt, underbart. Jag såg även ut över vattnet från min säng...är inte det lyxigt?

Sammanfattningsvis hade vi det kanonbra.

Finnemang slang!!

RSS 2.0