Milton går in skorna


Blääääääää

Idag är en sådan där skit dag som man har ibland, det känns bara som att jag vill lägga mig under täcket och inte tänka på någonting.
Jimmy jobbar sent så man är själv med barnen från det att dom vaknar till dom somnar. Från det att jag hämtade barnen på skola och dagis så har dom tjatat,varit trotsiga, bråkat med varandra, levt rövare osv osv, ibland har man bara lust att låsa in sig på toaletten och störtböla,man orkar inte hur mycket som helst, vissa dagar är ju värre en andra. Känner mig inte som någon supermorsa idag direkt.

Det är ju den rosa månaden nu(det kan inte ha undgått någon), visst jag tycker att det är jätte bra att det uppmärksammas och att det drar in en massa pengar till forskning osv men hela tiden så mår jag dåligt oxå, tänker på mamma och tankarna snurrar.
Var man än vänder huvudet så ser man dessa rosa band eller hur man undersöker sina bröst eller vissa speciella kläder man kan köpa eller tom Cornflakes så går en del av summan du betalar till cancerfonden, cancer cancer cancer cancer...............vart jag än går. Jag kräks på cancer, jag hatar cancer. Det går inte en dag utan att jag tänker på skiten men nu denna månad så ska det verkligen stå en upp i halsen, Facebook,frukostflingorna,morgontidningen,klädkedjor,tv reklam,galor,smycken,toalettpappret,radion ja precis över allt känns det som.
Förlåt, jag ville bara avreagera mig lite. Saknar bara min lilla mamma så mycket.

Nu ska jag gå och ta tag i mina gangsters. God natt.


Same shit

Vi bestämde oss förra Fredagen för att skita i bråket om Tv`n och bara åka och hämta den och glömma allt, sagt och gjort, kom hem satte upp den på väggen satte på och den verkade funka fint, jävla tur för dom tänkte jag och så gick vi och satte oss och åt middag. När jag efter ca 30 minuter gick ut i vardagsrummet så ser jag att bilden på tv`n är om möjligt ännu rödare än var den var när vi skickade in den på verkstaden förra gången......va sjutton? jag blir så jäkla less, jag orkar inte mer nu, GE MIG FÖR FAN PENGARNA TILLBAKS NU...... jag ringde snabbt in till Elgigantens kundcenter och informerade om upptäckten och att jag börjar bli less på det här nu och att Elgiganten och LG börjar bli sjukt pinsamma med alla bortförklaringar och reparationsförsök. Han lovade att någon skulle höra av sig senast Tisdagen därpå och det gjorde dom faktiskt, fick ett sms där det stod att verkstaden hade tagit emot en reklamation angående min tv och igår så ringde dom och sa att dom skulle komma som idag och hämta upp den. Vad händer sen? ingen aning, men om dom försöker laga den igen så blir jag tokig, nu ska jag ha mina pengar tillbaks så jag kan köpa en ny. Vilket skit!!!!
Förtsättning följer......



Skit tv`n som väntar på avfärd för 5:e gången.

Kallt och soligt

Vaknade till strålande sol och klarblå himmel, fick skrapa rutorna på bilen, varför räknar jag aldrig med det i mitt tidsschema???
Jag är som jag sagt tidigare inte en stor vän av Oktober,November,December,Januari och Februari men det återkommer hela tiden i mitt liv och än så länge så har jag ingen villa på solkusten som jag kan övervintra i, hoppas på förändring på den fronten, ha ha Jimmy,du måste jobba hårdare.... :-)
När man har 4 barn som ska kläs vaje morgon så är vintern inget vidare, overaller,mössor, vantar (som alltid är borta) tjocka kläder under osv osv, det tar en evighet här på mornarna och när man håller på med sista barnet och svettan lackar så är första barnet kissnödigt......ja så här håller vi på, rena rama cirkusen.

Nu har jag i alla fall fyndat overaller till Ida och Eddy, fick köpa förra årets modeller av Didriksson för 599:- styck istället för årets modeller för 799:- styck, helt ok när man har många barn som ska ha vinterkläder. Köpte svart till Ida och Kammo till Eddy så Milton kan ärva båda 2, smart va?

Måste bara berätta om Linnea, när vi kom till skolan idag så satt det lappar på varje barns krok om ett kalas som skulle vara nästa helg, det var två av tjejerna i klassen som skulle fira ihop och ha kalas här i våran lokal. Linnea frågade vad det stod och jag läste, hon såg misstänksam ut och frågade om alla i klassen var bjudna, ja sa jag.... alla killar oxå?? ja sa jag, det blir väl kul? Nej då vill jag inte gå,du får ringa och säga att jag har vattkoppor.
Va? Ja hon är för skön also.




Morgonstress

Linnea har ju varit sjuk och hemma Mån,Tis och Onsdag så idag Torsdag skulle hon gå igen eftersom att hon är frisk nu. Jag ställer klockan på 06:20, väcker barnen 06:40, irrar omkring och letar efter rena kläder till barnen, klär på 3 av dom för den 4:e klär på sig själv efter massa gräl om vilka kläder hon ska ha, försöker vänligt men JÄKLIGT bestämt förklara att det är 2 grader ute och att man kan inte ha knickerstights med spetskant och linnetunika till det för då kommer man frysa rumpskägget av sig.....!! Hon klär under höga protester på sig jeansen jag lagt fram men får genast psykbryt så fort  dom nått höftbenet....Vad är det nu då? (frågar jag) Dom är sååå tighta så det gör ont i ådrorna (svara Linnea) ??????? Ont i ådrorna,hm? så tighta jeans har jag aldrig provat,men det låter ju onekligen inte skönt. Ja ha, av med dom och på med tjocka strumpbyxor och kjol. Stressigt som sjutton och jag är vid det här laget ganska arg(tror även grannen noterade det), klockan tickar på fortare än blixten....tick tack...vill inte komma försent till skolan IGEN. Ida fortsätter att hela tiden säga: men mamma, jag är ju duktig i alla fall,eller hur? Ja då, du är snabb idag svara jag snabbt. Eddy sitter högst upp i trappan och informerar om att han absolut inte tänker gå ner själv för han har så ont i kroppen.Tänker för mig själv: din lilla skitunge, nu kommer du ner innan jag..............
08:08 äntligen ute i bilen (skolan börjar 08:10) skrapar snabbt rutorna och kommer på att jag glömt Ida och Eddys galonisar på verandan, ähh skit i dom det duger med överdragsbyxor.
Gasar i väg och anländer prick 08:10 till skolans parkering....hm?? vad lite bilar det är här tänker jag för mig själv,känner att något är fel, att jag måste ha missat något. Linnea springer upp medans jag lovar att vänta på parkeringen i fall att ingen är där. Hon kommer nerspringandes med tårar i ögonen och säger att hon sett några i klassen men att hon saknar mig så mycket redan,lillskruttan. Jag följer med upp för att kolla vad som gäller och då visar det sig att det visst är "Studiedag" och att det bara är fritids idag.......Linnea vägrar att stanna kvar så det var bara att ta hem henne igen...suck all stress i onödan. Jag som brukar ha stenkoll på sånt här,jag förstår inte hur det kunnat missats.
Ja ja, nu är Ida och Eddy på dagis och jag,Linnea och Milton är hemma igen.

Hoppas ni haft en bättre morgon!


Ingen förskoleplats!

Ja ha, igår ringde förskolechefen upp mig och informerade om att vi tyvärr inte får någon plats till Milton i Januari som önskat utan i Augusti så finns det gott om platser..... ja men va bra det är ju bara 8 månader längre fram i tiden, jag kan vara hemma och leva på vårat feta sparkonto, jag kommer bli lite utav en "Anna Anka" ser jag verkligen fram emot.....NOT NOT NOT.
Mina föräldradagar räcker väl fram till Februari, Mars men sen ingen inkomst. Suck.
Om inget annat händer eller vi kommer på något annat förslag så har ju Österåkers kommun det där "Vårdnadsbidraget" man kan få, 3000:- i månaden skattefritt och man förlorar inte sin SGI under tiden man får det bidraget plus att man kan jobba helger och kvällar för att dryga ut kassan, alltid något.
Men jag kände ändå en sorg för jag har verkligen längtat efter att få börja jobba lite,har ju varit hemma 5 år nu och ska jag vara hemma till Augusti så blir det 6 år, ja ja, inte mycket att göra åt.
Man ska ju inte se problem utan bara utmaningar, ha ha ha ha.Jag gör mitt bästa på den fronten.

Då var det Fredag igen!

Veckorna rullar på, har inte haft så mycket tid över för att skriva här. I Söndags hade vi en liten "Löfgrens" släktträff här, Jimmys kusin Alexandra var här och hälsade på, hon bor i Israel och det var jätte länge sen vi såg henne, det var trevligt.

Alexandra och Tommy (Jimmys lillebror)


Alexandra, Jana (Alexandras mamma) och Lotta (Jimmys halv faster??)


"La liga Löfgrens" (Jimmy och hans småsyskon)


Tommy med 2 Alexandra :-)


Ikväll blir det fest, Sandras man fyller år och det ska firas med buller och bång :-) Svärmor kommer idag och ska vara med kottarna i helgen, ikväll efter festen kommer vi hem och imorgon tänkte vi ha en mys dag, bio, middag och bara umgås, ska bli så mysigt, tror att vi övernattar i Norrtälje och kommer hem igen på Söndag.

Hoppas ni får en härlig Fredag!!!

RSS 2.0