Pysselkväll!

Ikväll när Jimpa kommer hem så ska jag åka till Marie och pyssla lite, dricka te och njuta av barnfritt :-)
Har köpt vit lera idag så vi ska baka lite hjärtan, mina börjar ta slut. Perfekt att dekorera med, piffa upp presenter,speglar, tavlor osv.
Köpte även limegrön hobby färg som jag målat en lerkruka med än så länge, ska bli grönt och vitt i köket nu i vår tänkte jag. Det bästa med vitt är att man kan skifta färg på allt annat som tex kuddar, dukar,ljus osv efter humör och säsong, perfekt. I love vitt, men det vet ni ju redan.
Är väldigt sugen på att måla hallen på övervåningen, tapeten som sitter nu är en jätte gammal medaljongtapet så det kommer bli skitsnyggt att måla över den med vitt så man bara kan skymta medaljongerna under....,men det är ett stort projekt så jag ska fundera lite till, ha ha ha.
Hoppas ni har en mysig kväll.

Tjao!

Nu är det bara kul!

Från början när jag började träna nere på gymmet så släpade jag mig dit, kände mig som ett ufo när jag väl var där, man fattar ju inte hur alla maskiner funkar och så, sen är jag alldeles för cool för att fråga, ha ha ha(ingen bra egenskap). Ingen ska tro att det är första gången jag är där.........eller hur?, som om inte det syns, ha ha ha.
Men nu för tiden så längtar jag dit, det är så otroligt kul och skönt, man blir laddad med massa ny energi och glädje och nu börjar jag märka små, små resultat och det sporrar ju ännu mer, 6 cm borta runt midjan tex. Maten går bra förutom på helgerna så det går långsamt neråt på vågen men åndå neråt så det känns skönt.
Är på gymmet 3-4 dagar i veckan och sen cyklar jag hemma oxå på motionscykeln plus att jag har rotat fram min gamla magsnurra(minns ej vad dom heter) den är från typ TV-shop men den ger grym träningsvärk i magen så den ska jag använda nu.

Milton tyckte den var spännande och skulle genast testa när morsan var klar :-)



P&K <3


Så här blev det....

..........!!





:-)

Våffeldagen!

Idag är det tydligen våffeldagen och självklart visste alla barn det när dom kom hem från skola och dagis. Det var bara att vispa ihop en smet och börja grädda för fulla muggar. Tycker inte att det är en bra middag men vi äter ju nästan aldrig det så det fick gå bra. Själv kan jag tänka mig en våffla med socker till en kopp kaffe tex.
Milton som är 1 1/2 år gammal drog i sig 4 stycken med sylt på rakt upp och ner........nu sitter han som en pösmunk i soffan och jäser framför Alfons Åberg...ha ha ha, vart ska detta sluta?

Jimmy är och handlar och tränar, hoppas han kommer snart för jag är hungrig, vi tänkte grilla ikväll. Jimmy är ledig imorgon =0)

För er som undrar hur det blev med håret.....jag är nöjd, tyckte att det blev för ljust först men nu har jag vant mig och trivs jätte bra. Kommer bild snart, jag lovar.



See you later!

Dax att klippa till!

Nu har jag bokat en tid för klippning imorgon klockan 10:00!!!! Wiiiiii!!! Klippning och slingor. Jag sa att jag fortfarande ville ha långt hår men uppklippt så man kan få till frisyrer lite lättare, som det är nu så är det bara långt,platt och har absolut ingen som helst volym, det blir fort fett och trist och det går åt massor av shampo.
Jag blir alltid jätte nervös när jag ska klippa mig, tänk om man inte blir nöjd och vantrivs, fy hemska tanke.
Borde oxå unna mig någon sådan där volymtång sen framöver.
Tänkte mig något sånt här typ



Ha ha ha, nej det är såååå inte jag.

Men så här skulle jag verkligen vilja ha, så snyggt.



Ja, vi får väl se hur det blir imorgon, jag har så spikrakt hår som man kan få så det är inte lätt.

Mors!

Aktiv dödshjälp eller inte?

Var står du? Jag tycker att det borde vara lagligt i Sverige. Jag har sagt till Jimmy att om jag någon gång ligger som ett paket på sjukan och har mindre än 30% chans att bli bättre på något sätt så se för sjutton till att jag får dö hederligt. Tänk att ligga där år ut och år in och bara kosta samhället en massa pengar och äns nära och kära ska få dåligt samvete om dom inte hälsar på regelbundet??? Nej fy fan säger jag bara, det är inte värdigt.
Hur kom jag att tänka på detta nu då? En helt vanlig Torsdagsmorgon? Läs artikeln nedan så förstår du vad jag menar.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6797030.ab

Helt slut!

Känner mig mörbultad efter dom 2 sista dagarna på gymmet. Körde ju 50 minuter cross i Måndags och sen styrka, igår dammade jag av min motionscykel och cyklade 30 minuter på dagen här hemma medans Milton sov, sen på kvällen körde jag 30 minuter cross och sen styrka på gymmet....phu! Imorse när jag vaknade kände jag mig rätt mör kan jag säga. Får se hur det känns under dagen om det blir någon träning ikväll eller inte, om jag orkar så åker jag ner och kör enbart crossen, den kan man ju köra varje dag, det är ju kondition men styrketräningen får vänta till Torsdag/Fredag nu så man hinner vila lite.



Klart slut!

OBS!

Observera att det endast är 100 dagar kvar till Midsommarafton idag........det lunkar på i sakta mak. En fröken på förskolan sa att hon hade minsann sätt sina krokusar börja dyka upp hemma i rabatten....wow, vi har så mycket snö i våra rabatter att det knappast kommer blomma innan Maj känner jag, kan man skotta fram dom och hjälpa dom en bit på väg? Eller ska naturen ha sin egen gång? Vi har ca 60 cm djup snö över allt på tomten, det märkte jag och svärmor när vi i Söndags skulle skotta fram en liten plats att sitta på i solen när vi skulle grilla korv till lunch, det var så jäkla djupt. Plus att vi har en bamsehög utanför som blivit när man skottat ingången hela vintern, den är nog ca 2 meter där den är som högst, brukar ta jätte lång tid innan den smälter, tillslut får man hjälpa den och skotta undan allt eftersom det smälter. Gräsmattan på framsidan kommer att bli en enda stor gyttjepöl tillslut.



Tack & Hej Leverpastej!!

Tränat!

Har varit och tränat nu ikväll, måndagar är egentligen ingen bra dag för det är så jädra mycket folk på gymmet då men det blev så ändå. Jag brukar köra 30 minuter på Crosstrainern men idag blev det 50 minuter, otroligt skönt efteråt, körde lite intervall på slutet och maxade pulsen. Sen körde jag armar och mage innan jag åkte hem.
Så nu har Jimmy åkt iväg på sitt pass :-) och jag ska hoppa in i en varm lång dusch.



Imorgon är en annan dag!!


Melodifestivalkampen!

Lördag och ikväll är det melodifestivalen, jag håller på Salem Al Fakir för att låten är bra och för att han har så skön personlighet.



Mitt andrahandsval får bli Darin, låten är jätte fin, egentligen en kärleksballad men den är kanon. Och jag tycker om Darin.




Ikväll ska Jimpa ut med grabbarna, så jag, barnen och svärmor får ha myslördag själva.

Avgiftningen av näsdroppar går relativt bra, det är jobbigt när man lägger sig på kvällarna eller om man bara sitter still, då tjocknar det direkt men om man är igång så känns det helt ok. Har fortfarande en del huvudvärk men det känns lite bättre.
Träningen funkar kanon, jag har tränat Mån,Tors,Fre och sen ska jag och Jimmy ner i morgon och köra tillsammans så det blir 4:a ggr den här veckan, känns superbra.

Over and out!!

Tänk vad snabbt livet kan ändras

Har läst den här bloggen ett tag, jag har verkligen lärt mig massor och jag är glad på ett helt annat sätt för varje dag jag har och för "allt" jag har. Jag har tjatat om det förr men jag säger det igen, njut av livet varje minut, även små små saker, man vet inte när det tar slut.
Jag sänder alla mina tankar till Annas familj.

http://www.bloglovin.com/m/1260229/77041206/s/0


Läkartid för lilla mamma!!

Idag klockan 13:00 hade jag en tid till husläkaren, jag har ju så ofta ont i huvudet och det har blivit värre och värre så i Fredags ringde jag och bokade en tid. Inga receptfria värktabletter hjälper och ibland är det så illa att jag mår illa. Det visade sig att läkaren trodde på min egna teori om att det är mitt näsdroppsberoende som ligger bakom. Han trodde inte sina öron när jag sa att jag tagit näsdroppar dagligen i ca 13 år, han tyckte att det var konstigt att inget annat hänt som sprängda blodkärl och dylikt. Nu fick jag recept på "Treocomp" för huvudvärken,"Rhinocortspray" för näsan som en slags erättare för näsdropparna och slutligen en låda "Imovane" för att överhuvud taget kunna somna om kvällarna nu när jag inte får ta några som helst näsdroppar. Håll tummarna för att jag blir av med det här jädra beroendet nu. Han ville först att jag skulle käka en massa cortisontabletter men jag vägrar äta den där skiten, jag svullnar upp i ansiktet och blir alldeles varm, nej fy dom är hemska.
Så nu ska jag ta tag i saker ordentligt, börja med träningen igen, sluta för gott med näsdropparna och sen försöka äta rätt......jag vill jag vill jag vill..........:-)



Klart slut!!

Nu jäklar!

Idag bär det av till gymmet.....har ju haft ett ganska långt uppehåll men nu är det dax igen, inte en dag för tidigt.
Köper ett månadskort och hoppas på att kunna komma iväg åtminstonde 3 dagar i veckan, får se hur vi ska få ihop allt här hemma, Jimmy tränar ju oxå ca 5 dagar i veckan. Jag vill ju inte gå runt brevid min snygga vältränade man i sommar och se ut som en flodhäst, ha ha ha ha ha, vi får se hur det går med den saken men jag är i alla fall på g nu och har viljan och hoppet, alltid en början. Eller hur?


Födelsedagsfirande!

Igår fyllde ju Jimmy år och hans familj var här och hälsade på, det var jätte trevligt.
Bilder från igår.




Presentöppning


En fisk och en kula att bo i. Jag frågade om inte firren kommer bli väldigt ensam i kulan men dom ska tydligen vara ensamma i dom där kulorna och jag är helt säker på att Tommy och Alexandra (Jimmys bror och fru) kan det där bättre än jag, ha ha ha. Eddy har döpt fisken till "Molly".





Lite middag.





Sen hade Tommy köpt med sig stora gossedjur till barnen och i en av dom hade han stoppat in massa godis. Han hade sprättat upp en stor grön gossegroda och fyllt upp med godis och sen sytt igen. Han hade med sig sprutor, plåster och plasthandskar till själva "operationen"....ha ha ha, gissa om barnen var spända och glada. Dom hjälptes åt att operera och tömma magen för att sen sy igen stackarn. Tommy ligger högt på "tycka om listan", han har sådan fantasi och barnen älskar att busa med honom. Eddys största favvo är helt klart Alexandra, han diggar henne skarpt.











Tack för en jätte trevlig kväll, hoppas det blir fler. Kramisar


Grattis älskling <3

Idag fyller mitt <3:a år. Grattis världens bästa Jimmy. Älskar dig.


Mitt allt.




Nu är våren här!!?

Om man klickat sig in på Aftonbladet.se idag så kan man läsa att våren är här......ja ha, inte här hos mig i alla fall kan jag känna, för över en meter snö, 5 minusgrader och nerdalande yrande snöflingor känns inte som den våren jag är van vid.
Om man kollar på kartan så får vi här i Stockholm vänta ända tills 25/3 ser det ut som, suck.


Bilden är från Aftonbladet.se

Frissadax?

Måste verkligen få tid över till att gå och klippa mig snart, tror det var 1 1/2 år sen sist, jag brukar inte komma iväg så ofta, ha ha ha. Tror jag ska klippa upp det lite och även slinga, får se när det blir av.





Osminkade sötgöte!!!!

Smack!

Torsdag 4/3

Milton sitter nerbäddad och kollar på sin favoritfilm "Alvin 1" han sitter som förstummad när den är på och ibland hör man hur han skrattar....ha ha ha, goding.





Jag städar och brässerar köttet till kvällens middagsgryta.



Tjipp tjopp!!

Tisdag 3/3

Härlig morgon, solsken och blå himmel, solen värmde tom när vi gick till dagis, helt underbart.
Eddy ville inte gå till dagis idag, han ville vara hemma och spela Play Station.....måste vekligen dra in på det där spelandet, han blir helt tokig när han inte får spela.....not good.
Igår hoppade bakjäveln i mig och då gäller det att passa på för det händer inte ofta, bakade först en omgång köttfärspiroger som vi hade till middag och sen en Citron & Lime kaka som ska testas idag, får se hur den blev, luktar gudomligt i alla fall.
På Lördag fyller Jimmy år och då har vi bjudit in hans familj så då blir det lite matlagning och bakning igen :-) Får se vad jag ska laga, svårt det där när man är många och inte riktigt vet vad alla gillar eller typ inte äter alls, men så är det ju man kan inte laga allas favoriträtter, då skulle det inte bli så kul. Det blir nog bra och ganska trångt, dom är ju så många.....finns det hjärterum finns det sjärterum som man brukar säga...ha ha ha.







Pirogmiddagen från igår. Ok, inte snygga piroger kanske men dom var jätte goda.



Puss!!

Pelarbord sökes!

Är ute efter ett pelarbord till vårat vardagsrum, vill byta ut det vi har, det passar inte in i övrig stil plus att jag tycker att det skulle vara fint med ett runt/ovalt. Så om ni har något gammalt som ligger och skrotar eller om ni ser något billigt som är till salu, hör av er. Det gör inget om det är slitet, bara det inte är rangligt, jag målar och donar.


Lånad bild från Styleroom.


Äldre bild från Blocket.



Något i den stilen kanske, men det finns många fina.

RSS 2.0