Fredagskvällen

Fredagen blev jätte trevlig och inte allt för sen. Jag mötte upp Linda först och vi tog ett glas vin på ett ställe som hette V4 på Söder nära stället vi skulle äta på (Ramblas). Annelie kom lagom till klockan 18:00 då vi hade ett bord bokat. Vi beställde en massa olika tapasrätter och delade på, jätte gott.
Vi gick vidare till "Eken" för en drink, ha ha den var gigantisk och vi fick oss ett rejält skratt, även folk omkring oss reagerade med ett leende......ha ha ha.
Efter det tog vi en öl på "Gondolen" det var så jädra mycket folk bara och ingen vidare bra musik.
Vi slutatde kvällen på "Vodkabaren" ??? tror jag att det hette, bara schlagermusik på högsta volym(underbart) men på endast typ 20 kvadratmeter. Min goa kära lilla Linda fixade så jag fick åka bil hela vägen hem, en god vän till henna festade i närheten och skulle åt samma håll. Helt underbart att slippa åka kommunalt.

Bilder från kvällen.
     



Lillgroggen



Kram på er!

Fortsättning fallet El(jävla)giganten.....!

Jag var ju in dit och lämnade alla papper som dom krävde som bevis för att den varit inne på lagning flera ggr för samma fel, han kopierade alla papper och sa att nu ska dessa skickas in för att verifieras, det brukar gå fort men har man otur kan det ta upp till 3 veckor......no shit hörru.

Hörde ingenting på 1 1/2 vecka sen pep det till i mobilen klockan 20:00 i Tisdagskväll, ett sms från Elgiganten, hm spännande. Löd enligt följande:

Hej! Din produkt är nu på väg till
våran verkstad. Ditt servicenummer
är ******** . MVH Elgiganten.

En dag senare kom detta:

Hej! Din produkt är mottagen av
verkstaden och kommer att behandlas
så snart som möjligt. Ditt servicenummer
är ******** .MVH Elgiganten.

Jag blir så less på hela den här skitehistorien. Synd att man inte kan svara för då hade jag skrivit tillbaka: Ta den där förbannade tv`n och stoppa upp den där det gör som ondast..........

Jag vill ju häva köpet, jag orkar inte hålla på med det här längre. Får kontakta Konsumentrådgivningen så jag vet vad jag har för rättigheter innan jag åker dit och lever rövare.

SUCK

T.G.I.F

Äntligen Fredag igen :-)  Veckan har gått fort faktiskt, Linnea kom i Måndags efter skolan, Eddy åkte till farmor på Måndags eftermiddagen och sov över en natt, det brukar oftast vara Ida annars som får åka iväg och sova över hos farmor eller hos faster i Norrtälje så nu var det Eddys tur, han var såååå glad och mallig.
Jimmy har inte jobbat så sena dagar och allt har flutit på lixom.
Ikväll ska jag ut med "tjejerna" vi ska ut och käka på något tapas ställe på Söder som tydligen ska vara bra, ska bli superkul att träffa dom igen, vi är ett gäng som ses välldigt sällan men som höll ihop och var "järngänget" under skoltiden, nu har alla sina jobb och familjer och vi bor lite utspritt men ikväll ska vi då äntligen ses. Ska ta med kameran och dokumentera lite.

Ha det gött
 


Smörgåstårtan klar

Nu är tårtan dekorerad och klar, bara att hugga in. (Recept från kryddburken)


Sen blir det massa andra onyttigheter ikväll "Fredagsmys" !!!!!



Hoppas ni får en mysig Fredagskväll!

Glömde...

Skulle ju visa väggordet som jag köpt. Svärmor var snäll och hjälpte mig att få upp det, det var lite mäckigt men tillslut så gick det och jag är såååå nöjd. Sitter under trappan i hallen.





Lite halvkassa bilder men ändå :-)

Bara 2 barn

Guuud, vad man hinner med mycket när man bara har 2 barn, Ida är hos sin Faster i Norrtälje och ska sova där tills Lördag, Linnea är i skolan och sen åker hon hem till sin pappa i helgen så kvar här hemma är jag,Jimmy, Milton och Eddy, Jimmy är ledig idag.  Har hunnit röja ur förrådet, lagt fram all skrot som ska till tippen (en hel del), handlat "Fredagsmysingredienser", förberett en smörgåstårta till ikväll (står och blir gottig i kylen nu), tagit ett långt varmt bad, rakat benen, ja en hel del redan nu och klockan är bara 13:45.

Vi ska vara jätte onyttiga idag med både smörgåstårta, chips/ostbågar och dipp :-) men det får man väl ibland? Eddy mår som en prins nu när han få all uppmärksamhet, sötnosen, Milton konkurerar inte på samma sätt som tjejerna. Just nu har han åkt med pappa till tippen med allt skrot, stolt sitter han där med sin pappa.

Tjolahopp!!!!

Mot Elgiganten

Våran TV har ju som sagt pajjat ihop några ggr, den är bara 2 1/2 år gammal och nu är det 4 gången som den ska lagas??????? Nix!! Vi åkte in med den till Elgiganten i Söndags och lämnade den men jag sa att nu är jag trött på det här och jag vill häva köpet (det har man rätt till efter bara 2 lagningar för samma fel) men då var det såklart min uppgift att ha med underlag på att den faktiskt har lagats så många ggr?? Ursäkta men finns inte det i eran dator?? Nej självklart inte, det ska inte vara lätt.......gahhhh, jag var så jävla arg så det kom säkert eld från näsborrarna, stackars killen bakom disken såg inte stor och mallig ut. Efter en massa ringda samtal och mail med företaget som står för Elgigantens TV-fix så har jag äntligen fått bevisen mailade till mig så idag när dom öppnar ska jag stå där med ett fett smail på läpparna och bara: Här har ni era JÄKLA bevis på att skiten har lagats fler ggr en 1,ha..........
Ska bli mycket spännande och se vad dom erbjuder, Ny likvärdig TV, pengarna tillbaka, presentkort i deras butik(vilket jag absolut inte vill ha). Vi köpte ju Tv`n för 16.000:- men så mycket kostar ju inte en sån idag och det blir väl avräkning i viss procent för tiden som gått, så vi får se hur det går.

Vill helst ha pengarna tillbaka så man kan titta runt bland andra butiker också och jämföra lite. Finns många fina nu.
Dom kommer säkert på något som gör att vi inte får ett skit, skulle inte förvåna mig ett smack, då är det bara att skicka in skiten på ännu en lagning.

Ålandstripp!

I Lördags blev det en dagskryssning till Åland med Sandra och hennes Wilma och jag och Ida. Vi skulle handla lite och låta ungarna få lite morsatid :-)
Det gick jätte bra, tjejerna skötte sig exemplariskt. Det var lungt på båten, vi tog morgonbåten och det var nog inte mer än 150 personer ombord, skönt att slippa all trängsel och köer.

     

                                  

Blev inget möte!

Jag bestämde mig för att hoppa över mötet till slut, skäms på mig. Jimmy kom hem i lagom tid så jag bestämde mig för att hämta Linnea i skolan och åka för att hälsa på hennes lillasyster Ella i Vallentuna. Linnea blev jätte glad och studsade ner till bilen, dom hade inte träffats sen i början av sommaren tror jag. Det var trevligt och tjejerna busade och hade kul.


BVC gick oxå bra, det vägdes och mättes för fulla muggar och Mille fick sina sprutor, det var inte så kul men det gick över fort.


Dagens outfit =0)


Ha det gött!!!!

Utan TV i 7 veckor!

Nu har vi varit utan våran vardagsrums tv i 7 veckor, trist men inte fruktansvärt. Ringde precis en kille och undrade om han kunde komma med tv´n mellan 12 och 13 idag, javisst det går JÄVLIGT bra....äntligen, hoppas skiten funkar nu oxå.

Idag bär det av till BVC med killarna, Eddy ska på 3-års kontroll, väga,mäta och kolla talet. Milton ska få 2 st sprutor, vaccin, så han lär väl vara en smula gnällig ikväll och imorgon, kanske tom lite feber för det fick han sist.
Ikväll är det föräldrarmöte i skolan och jag har verkligen ingen lust att gå, dom skriver ju ändå ner allt på papper så jag missar nog inget viktigt. Det har varit så jädra mycket nu dom sista 2 veckorna så jag känner bara för att slappa ikväll, får se hur jag gör. Är man otroligt oansvarig om man bara struntar i att gå????

På Lördag ska i alla fall jag och Sandra åka en dagskryssning till Åland, vi bestämde oss tillslut för att även släpa med våra små 4 åringar, Ida och Wilma, det blir mysigt. Köpa lite Lördagsgodis och busa i lekrummet, driva mamma till vansinne osv osv nej, det blir nog bra.



Dagens inköp

Regnställ till Ida



Dansskor till Linnea



Jacka till Linnea


Min lilla bebis har blivit stor

Hipp hipp hurra för Milton idag!!!!!!!! 1 år har gått sen du föddes, vart tog tiden vägen? Min söta lilla knubbiga bebis.




RSS 2.0