Anna Book ringde till slut!

Jag har väntat och väntat på att hon eller någon annan ska ringa om vinsten men ingen har lixom hört av sig och jag började smått tro att det var fler Linda Löfgren från Åkersberga som varit med i tävlingen men så igår ringde hon.....puh vilken tur. Hon var skittrevlig och verkar vara en helmysig tjej det kändes som om man redan kände henne för hon var inte så där stel och formell lixom, ja det kändes kul i alla fall.

 

Lånad bild från Google.


Flip flop!!

Bröllopshelgen!

Blandade bilder från helgen då vi var på Rockabilly-bröllop i Kristianstad.

Lite chill på rummet dagen innan bröllopet.


Mysmiddag på rummet


Färdig för bröllop



Hojen som brudparet åkte i (Jimmy till vänster i kepsen)


Brudparet


Hon hade denna "Just married" kappan på sig under hojfärden


Brudens syster och tärna Mia, här sjunger hon för Tessan


Fullt ös på dansgolvet till livebandet


Brudgummen in action


Kitte och Tommy (brudens far och mor) världens bästa <3


Bruden


Bröllopet var lyckat och dom nygifta var såååå glada och svävade på rosa moln, precis som man ska göra.
Tack för att vi fick vara med och uppleva erat fina bröllop. Kram på er och all lycka till i framtiden.

Jihooooooo!!!

Äntligen har jag vunnit något!!!! Jag var med i en tävling inne på "Anna Book`s" blogg där vinsten var att få komma till KN Nailproducts i Solna Centrum och få sina naglar fixade....och jag vann....helt otroligt roligt, jag är såååå glad.

Kolla in bloggen www.annabook.nu 

Grattis till mig själv!!

hmmmm?

Telefonen ringer samtidigt som det knackar på dörren, på toaletten hör jag Ida ropa fääääääääridiiiiig......och på övervåningen håller dom restrerande 2 på att slå ihjäl varandra....suck! Men det fixar sig....jag är ju kvinna :-)



Miltons nya napp!



Tjing!

Såååå trött!

Det tar på krafterna att vara "ensamstående" med 4:a barn.......känner mig helt slut nu. Har hållt igång hela dagen, först kom Linneas lille-syster "Ella" och hennes mamma hit i förmiddags och fikade (Linnea var såå glad).
Efter att dom gick var det dags för lunch och sen sova för Milton så då kastade jag ut tjejerna med orden: ingen har dött av lite frisk luft.....  När dom sen kom tillbaka hade dom med sig kompisar hem så då hade jag allt som allt 7 barn här hemma i ca 4 timmar...pust! Sen "taco dinner" med massa tända ljus, Linnea hade fortfarande en kompis kvar på rummet då som väntade. Vid halv sju kom Anna över, jag la killarna och vi tjejer kollade på Talang och hade chipsmaraton. Nu är klockan snart elva och jag känner mig jäkligt trött.
Imorgon blir det sol, grill och uteliv som gäller, det ser jag fram emot.



Jimmy, jag saknar dig!

Puss & natti natti....

Gräsänka!

I helgen blir jag ensam....eller nja, inte helt ensam eftersom jag har 4 barn men Jimmy åker till Ön uppe i Hammarstrand med sin far och bror för att fixa lite med huset, det behöver stödjas upp. Han åker på Torsdagkväll tror jag och kommer hem igen Söndag kväll. Jag hatar att sova utan Jimmy, det känns obehagligt på något sätt, får kanske släpa ner någon av barnen i min säng, ha ha.

Imorgon ska jag och Jimmy in till Stockholm och till "Beyond Retro" på Drottninggatan för att leta skjorta till Jimmy som han kanske kan ha på bröllopet nästa helg, tiden går fort nu och han jobbar ju hela nästa vecka, vi åker tidigt på Fredag morgon. Vi ska låna pappas bil för jag litar inte på våran plus att det känns jäkligt onödigt att sitta 2 pers i en 7-sitsig bil ända ner till Skåne....nej, vi kör pappas och Ingers lilla Polo istället så kommer vi nog både fram och tillbaka utan problem...hoppas jag =)

Ut i solen med er nu, det ska i alla fall jag!

Onsdag

Sol, mörka moln, sol, mörka moln osv osv fasiken bort med molnen och hit med lite värme, jag fryser ihjäl.

Har precis käkat lunch, en vegetarisk biff med potatis och ostsås, inte så illa med vegetariska alternativ faktiskt och inte alls många kalorier. Käkade med datorn som sällskap, letar efter bilder på en frisyr samt en make up som jag ska ta med mig ner till Skåne för att visa hur jag vill ha det (har ju bokat tid på salong) hinner inte med någon konsultation så dom ville att jag tar med mig bilder så dom förstår hur jag vill ha. Har tittat på en massa frisyrer nu och jag tror jag hittat rätt, sminkningen är inte så svår att hitta finns massor på internet så det är klart.
Ska bli så kul, är inte alls långt kvar nu...22/5.

Väger nu 68,9 kg.....saaaaaakta, saaaakta neråt, alltid något. Har inte hunnit med någon träning nu på ett bra tag, för mycket här hemma helt enkelt, 4 barn kräver sitt så att säga.....men Jimmy hinner träna minsann, jorå satt....!!!!! Gaaaaaaaa!!



Just det, ett bevis på att fiskarna har det bra och att vi inte missköter dom kommer här:


Anna matar! Jag städar dom, för det gör inte Jimmy.

En typisk rockabillysminkning


Bee strong!


Spelgalningen

Eddy har tagit över datorn här hemma numera, han spelar på svt`s bollibompaweb så man får inte en minut framför datorn......och nu när jag sa bestämt att: Nej nu måste mamma fixa några saker på datorn så nu får du hitta på något annat...!!! Då sitter han bakom mig och tjabblar på om dom olika spelen och vad man kan göra och så....gaaaa jag blir galen snart.
Ska tvinga ut honom i solen snart, vara lite kreativ och leka har ingen dött av.

Har städat och pulat i uterummet, fotat 2 vagnar och en bilbarnstol som jag ska lägga ut på blocket(om jag får tillgång till datorn) Jimmy tycker att 4 vagnar är onödigt????? Hallå!!! Det är till olika tillfällen juuuuuu, ha ha ha.
Killar förstår inte det där vagnberoendet also. Men, men, nu läggs dom i alla fall ut för försäljning, punkt.

Morsning korsning!

RSS 2.0