En ny dag!

Ännu en dag i hemsk kyla..18 minus, tvi.

Ställde mig på vågen imorse oxå, det gjorde mig inte på bättre humör direkt, men det kom heller inte som en överaskning....fy fan vad jag är lat och bekväm. Måste rycka tag i problemet.

Jimpa jobbar och jag är hemma med Ida och Eddy. Milton är på dagis några timmar och Linnea gick motvilligt till skolan. Jag sa åt henne att hålla ut, det är ju sportlov nästa vecka.

Slötittar lite på Big Brother live 24-7, händer inte mycket just nu men dom lär väl bli väckta snart, ganska kul gäng dom fått ihop det här året tycker jag, kan bli spännande =)


Trallalallala!!!


Hittade en söt bild.



SötMille steker pannkakor med pappsen....han har fått en för liten tomtedräkt samt pippilotter. Ha ha ha ha. Min lilla goding.

Vattkoppor del 2

Nu har Ida och Eddy fått vattkopporna, började i Onsdags med Eddy och Torsdag em på Ida, feber och slöa 1 respektive 2 dagar men nu är det full rulle sörru. Dom är så jävla uttråkade och klättrar på väggarna. Bråkar med varann hela tiden. Dom tror att vardagsrummet är en jätte stor lekhall, vilket jag talat om flera ggr att det inte är men vem brys sig lixom. Suck.
Dom retas och skriker och hoppar på mina nerver kan jag säga.....låååång vecka det här kommer bli känner jag, alla kopporna måste ju vara helt torkade innan man får komma tillbaka till dagis. Hade mycket hällre arbetat men men....


En glad nyhet är i alla fall att jag fick ett sms av Anna idag om att hon kommer hem sent ikväll från Belgien....åhhh vad vi har saknat henne, äntligen <3 Längtar tills imorgon så vi får se henne.

Ikväll är det tv-kväll....Familjen Annurlunda,Spårlöst och Big Brother..jippi.

Var i Stan i Lördags och åt middag med moster Barbro, kusin Willy och en vän från förr, Bengt. Det var jätte kul att ses och sitta och pladdra. Lite sent och lite för mycket rödvin kanske men så kan det bli =) Trevligt var det i alla fall.

Tjing!

Torsdag 10/2

Är hemma med Milton den här veckan,han har vattkoppor, det började i torsdags förra veckan. Jag tycker att det ser ut som om dom flesta har torkat men vi är hemma resten av veckan oxå för att vara på den säkra sidan.
Får se om Ida och Eddy åker på något sen då ingen av dom haft det (vad vi vet). Linnea hade förra sommaren men då fick ingen annan det...skumt.

Milton är för övrigt pigg och väääääldigt uttråkad, vi kollar på pippi varvat med Håkan Bråkan, det är hans favvo nu. Vi städar och åker och handlar, hämtar syskon osv osv.

Idag har jag hunnit tvätta,plocka lite, dammsugit, lagat lunch till oss. Skulle behöva åka upp med en massa sopor till containern men jag tror jag tar det imorgon istället*S*

Jimmy jobbar lite längre idag så är han ledig imorgon istället...skönt. Funderar på enkel middag tills ikväll...blir nog korvstroganoff med ris, omtyckt och enkelt. Snart dax för att åka till affären och sen invänta Linnea som kommer från skolan.

<3


RSS 2.0