Vattkoppor del 2

Nu har Ida och Eddy fått vattkopporna, började i Onsdags med Eddy och Torsdag em på Ida, feber och slöa 1 respektive 2 dagar men nu är det full rulle sörru. Dom är så jävla uttråkade och klättrar på väggarna. Bråkar med varann hela tiden. Dom tror att vardagsrummet är en jätte stor lekhall, vilket jag talat om flera ggr att det inte är men vem brys sig lixom. Suck.
Dom retas och skriker och hoppar på mina nerver kan jag säga.....låååång vecka det här kommer bli känner jag, alla kopporna måste ju vara helt torkade innan man får komma tillbaka till dagis. Hade mycket hällre arbetat men men....


En glad nyhet är i alla fall att jag fick ett sms av Anna idag om att hon kommer hem sent ikväll från Belgien....åhhh vad vi har saknat henne, äntligen <3 Längtar tills imorgon så vi får se henne.

Ikväll är det tv-kväll....Familjen Annurlunda,Spårlöst och Big Brother..jippi.

Var i Stan i Lördags och åt middag med moster Barbro, kusin Willy och en vän från förr, Bengt. Det var jätte kul att ses och sitta och pladdra. Lite sent och lite för mycket rödvin kanske men så kan det bli =) Trevligt var det i alla fall.

Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0