Varmt!!!

Har ar allt bra, soligt och varmt.Vi har varit vid stranden idag,inte sa poppis eftersom det var sa hoga vagor och massa sand,ha ha. Sen hittade vi ett jatte stort poolomrade som tjejerna lekt i i flera timmar, dit gar vi nog imorgon med. Hotelet ar bra men tjejerna hatar maten. Vi mar i alla fall bra. Kram

Tjejresan äntligen bokad!!!!!!!

Nu har jag äntligen hittat en resa, det blev inte direkt någon billig sista-minuten resa utan en svindyr "All inclusive" resa, men va tusan, det kostar att ligga på topp =0)   Vi åker på Torsdag morgon till Grekland Kreta, blir borta en vecka, jag och tjejerna, ska bli helt underbart, det är 32 grader och sol där nu, lite skillnad från här hemma.







Borta bra men hemma bäst!

Nu har vi kommit hem från Norrland (Jämtland). Vi blev kvar en vecka. Det är verkligen en känslostorm att vara där, ena stunden är allt helt underbart, vackert och rogivande och andra sekunden vill man bara där ifrån, när myggorna är som värst eller man blir tvungen att gå på dasset eller när regnet står som spön i backen en hel dag. Det var jätte kul att Sandra med familj kom upp, vi hade jätte mysigt, badade,solade,fiskade och kurade ihop oss i våran stuga när det regnade. Vi grillade för det mesta, det är lättast att laga all mat ute eftersom köket är så litet och åt ute gjorde vi alla dagar utom en. På kvällarna när barnen somnat satt vi vuxna runt elden och snackade skit och drack pilsner.
En jobbig detalj är att allt är så dyrt i Hammarstrand (där vi handlar) man blir nästan förbannad, vi brände nog 3500-4000:- på mat och dricka på en vecka,helt sjukt, ändå lagade vi all mat själva och köpte inget lyx direkt, så det är ett litet minus.
Summa sumarum......vi hade det jätte bra men dyrt.
Här kommer lite bilder från veckan som gick.
     
     
     
     
     
    

Som ni ser så fick Milton en hel del myggbett, alla fick det men han var nog värst, ser ut som om han fått vattkoppor stackarn.

Mot Norrland

Kunde man ju inte tro, att jag skulle åka dit igen, ha ha ha, men imorgon bitti bär det av med hela familjen inpackad i bilen. Vi är väl borta 10-12 dagar kan jag tänka mig, min käre vän Sandra med familj tittar upp på Torsdag eller Fredag och stannar en vecka, ska bli kul faktiskt. Ingen toalett, inget rinnande vatten, bara sjön och skogen och en jädra massa fisk, mums.
Avaktar med "Sista-minuten" tills Augusti och hoppas att priserna sjunker något tills dess.

När jag berättade för tjejerna i förmiddags att : imorgon ska vi åka till Norrland!!!  så sa Linnea rätt ut: NEEJ, INTE DIT, vi skulle ju till nåt varmt ställe, jag gillar inte Norrland, blääääääää.  Men nu har jag talat henne till rätta.
Det är lite nyttigt för barnen att vara ifrån allt vad TV heter och alla bekvämligheter som finns på hemmaplan, bli lite kreativa osv och så är man ute hela tiden nästan där uppe i både ur och skur.
Så det tar nog ett par dagar innan jag skriver här igen, för där uppe där vi kommer vara är Internet väldigt långt borta.
Kram på er

Lite bilder från lilla ön i Norrland
     


Regn, regn och mera regn....suck!

Ungarna är lika uttråkade som jag, regnet öser ner. Dom klättrar lixom på väggarna när det är så här. Plockade fram lite gamla tidningar som dom fick sitta och klippa i, några minuters gratisnöje. Milton är lite småkinkig så jag har placerat honom i hans babysitter framför tv`n en stund med napp och snutte, han tittar på Byggare Bob =0)
Jag letar "Sista minuten-resor" dom är fortfarande dyra och lär vara ett tag eftersom det dåliga vädret tydligen ska hålla i sig ett par dagar. Jag kanske skiter i att det är dyrt och drar ändå, vill bara iväg nu. Håller på och tvättar upp alla kläder så dom är rena om vi måste packa fort, vi har ju nära till flygplatsen och kan åka med kort varsel.
Jag är så glad att Jimmy inte fick semester den här veckan,det hade ju inte varit så kul i det här skitvädret, nu har han ju den veckan sparad istället till bättre tillfälle, så tack Micke för att han inte fick ledigt, stor kram till dig =0) Ha ha ha.



Soliga dagar i poolen är inte att tänka på just nu.

Michael Jackson

Det blir nog ett jäkla röj uppe i himlen nu när King of pop lämnat oss. Han var en stor idol för mig under tonåren och det känns lite konstigt att han är borta nu.


En av mina absoluta favoriter under alla år.

Dagarna bara går....

....var tar tiden vägen? Och var sjutton tog solen vägen? Ja, ja  Jimmy jobbar en vecka till så det gör inte så mycket.
Det blir tyvärr ingen Thailandsresa i år, vill inte gå in på varför nu men så är det i alla fall och jag sörjer det verkligen, jag hade suttit så mycket med den här resan och letat boende och flygbiljetter, sett fram emot och längtat, nej det känns riktigt tungt men vi försöker komma iväg nästa säsong istället, den som väntar på något gott.....
Resgalen som jag är(ja,det är nästan som en drog) så har jag planerat att ta med tjejerna(Linnea&Ida) på en sista minuten resa nu istället, för resa det ska jag bara göra. Det får bli en riktig "Girl Power" resa. Förra veckan låg priserna för en vecka på ca 1300-1500:- nu när solen skiner med sin frånvaro hoppade det genast upp till svindyra 3000-5000:- för samma period, suck. Ska börja leta på Torsdag på riktigt så får vi se vad det blir, Grekland,Spanien, Turkiet eller nåt.
Håll tummarna.

RSS 2.0