Borta bra men hemma bäst!

Nu har vi kommit hem från Norrland (Jämtland). Vi blev kvar en vecka. Det är verkligen en känslostorm att vara där, ena stunden är allt helt underbart, vackert och rogivande och andra sekunden vill man bara där ifrån, när myggorna är som värst eller man blir tvungen att gå på dasset eller när regnet står som spön i backen en hel dag. Det var jätte kul att Sandra med familj kom upp, vi hade jätte mysigt, badade,solade,fiskade och kurade ihop oss i våran stuga när det regnade. Vi grillade för det mesta, det är lättast att laga all mat ute eftersom köket är så litet och åt ute gjorde vi alla dagar utom en. På kvällarna när barnen somnat satt vi vuxna runt elden och snackade skit och drack pilsner.
En jobbig detalj är att allt är så dyrt i Hammarstrand (där vi handlar) man blir nästan förbannad, vi brände nog 3500-4000:- på mat och dricka på en vecka,helt sjukt, ändå lagade vi all mat själva och köpte inget lyx direkt, så det är ett litet minus.
Summa sumarum......vi hade det jätte bra men dyrt.
Här kommer lite bilder från veckan som gick.
     
     
     
     
     
    

Som ni ser så fick Milton en hel del myggbett, alla fick det men han var nog värst, ser ut som om han fått vattkoppor stackarn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0