Mitt liv på ett bananskal ;-)

Jag har fått ett jobb......jihooooooo! Så skönt, börjar den 17/8 redan så det är perfekt, då hinner jag ta Miltons första inskolningsvecka och så får Jimmy vara pappaledig och ta andra veckan.....sen börjar ett helt nytt kapitel i mitt liv....jag har inte jobbat på lite drygt 6 år så det känns spännande. Mer om det när jag kommer tillbaks från Jämtland för nu drar vi snart :-) Ska verkligen passa på att njuta av dom här 2 veckorna ordentligt nu för sen börjar ju snart allvaret.

Ses om 10-14 dagar :-)

Magsjuka!

Ok nu har alla spytt utom Jimmy och Milton...jag hoppas dom klarar sig. Jag låg hela Söndagen och kräktes, kallsvettades och var helt yr i huvudet....fan vad jag hatar kräksjuka.

Snart bär det av mot Jämtland igen och sommarstugan, ca 2 veckor tänkte vi vara där. Får se om vi kommer iväg på Fredag eller Lördag. Ska bli skönt att komma iväg lite innan vardagen kommer igång igen.

Idag ska här städas och tvättas, fixa lite ute osv...man får passa på nu när det blivit lite svalare.

Pling plong


Ingen kul morgon!

Morgonen började med att Eddy kom ner och gnällde över magvärk, han fick lägga sig en stund i soffan och titta på barnprogram. Efter ca 1 timma kräktes han i fotöljen och hela vägen in till toaletten, suck...jag hatar kräks.
Efter det har han nu spytt 3 ggr till var av en gång i toaletten, alltid något. Linnea mår oxå illa och känner sig kräkfärdig, får se hur det slutar. Milton och Ida verkar må bra i alla fall. Ida var ju på tjejmiddag igår så hon åt inte köttbullar som Eddy och Linnea gjorde, kan vara det, jag har slängt dom nu i alla fall för att vara på den säkra sidan. Jag och Jimmy åt köttfärssås och vi mår bra.

Hejsvejs!

Viva la Spania!!!!!

Grattis till Spanien!

 

 


Bloggsemester!!

Long time no see!! Nu har vi haft semester i 2 veckor och det har regnat 3 minuter sammanlagt på hela tiden....nu är det tokvarmt, jag orkar inte göra ett skit,blir helt matt och orkeslös. Man ska inte gnälla för jag har fortfarande vintern i färskt minne...hua.

Vad har hänt då? Vi har solat och badat, varit en heldag i Mariehamn,tatuerat oss, köpt en ny dator, haft massor av grillkvällar......ja en helt vanlig semester, ha ha ha och det bästa är att det är 4 sköna veckor kvar, 2 hemma och 2 i Norrlamd.

Min tatuering



Jimmys



Och den här överaskade han mig med när jag kom hem efter en tjejtripp i skärgården



Han är galen also....men jag blev självklart jätte glad <3

Nu ska jag ut och hjälpa till med lite korvgrillning...orkar inte med något annat idag i denna värme.

Flipp....flopp

RSS 2.0