Helgen slut, ny vecka nya tag

Helgen gick som vanligt sketa-fort, i Fredags var vi bara hemma och slappade, kunde inte komma på ett smack att äta till middag så det blev faktiskt sill, lax, potatis och romsås, lite köttbullar slank ner oxå, gott. Tog ett varmt bad och drack ett glas vitt, mys pys.

I Lördags röjde vi runt här hemma,slängde och rensade bland allt skit man samlar på sig. På kvällen var jag hos Sandra på Tupperware party, ett gäng tjejer, vin, tacosnacks och en väldig massa plast saker med evighets hållbarhet på som man inte kan leva utan, eller? Köpte faktiskt ingenting.

På Söndagen åkte vi till Ikea (det gjorde VÄLDIGT många andra människor oxå) för att handla en resårmadrass till Eddy, blev lite annat smått och gott me som vanligt. Efter det styrde vi kosan mot Elvir och Almira (goda vänner) som behövde hjälp med att skruva ihop en nyköpt garderob, där blev vi kvar fram till 22:00, det tog tid med skruvandet och sen ville Elvir bjuda på lite smått att äta. Dom har precis fått tillökning i familjen så jag har även sniffat bebis.

        


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0