Fredagen

På Fredagen plockade vi ihop oss och åkte till Norrtälje för att hälsa på våra fina vänner Malin och Micke.
Ungarna lekte ute i solen och "papporna" tittade på och smakade på varsin öl medans jag och Malin fixade i köket (en klassiker also,ha ha).
Micke och Malin hade ny grill så den skulle vi såklart pröva, ett riktigt grillmonster var det, skitfin, en sådan vill jag väldigt gärna ha, vi som jämt grillar.
Monstergrillen 

Dom hade hel färsk kyckling som skulle grillas på roterande spett över grillen,skitcoolt. Vi kliade oss i huvudet och funderade på hur vi skulle få den lille rackaren att smaka så där himla supersmarrigt och kom fram till att vi snittar upp små hål lite här och var och trycker in lite färska örter och vitlök ( man har väl sett hur Jamie Oliver gör :-P) sen gjorde vi även en marinad som man kunde ha och pensla på lite allt eftersom när den snurrar. Blev superbra kan jag säga.
Den lille rackaren 

 Jätte gott

Allt var gott och man blev proppmätt även barnen verkade nöjda.
Senare blev det lite tjejsnack på balkongen och lite snacks, mmm.


Tack för en supertrevlig dag och kväll.

Morgonen efter (Lördag) vaknade barnen såklart tidigt och hade inga planer på att ta sovmorgon men det hade jag så Jimmy fick vara uppe med dom, han fick sällskap av Micke eftersom Alexander inte heller hade planer på att sova länge.
Efter frukost och massa gott kaffe så bestämde vi oss för att tacka för oss och åka för att träffa farfar och Joy för lite fiske,sol och korvgrillning när vi ändå var i Nortan och solen sken.
Det var jätte mysigt, det blev inte några fiskar men det var trevligt och mysigt. På vägen tillbaka till bilen fick vi syn på en rolig lekpark som vi inte kunde missa, sagt och gjort , vi hoppade in och lekte en stund både barn och vuxna, fan vad kul det kan vara ibland. Joy som är från Thailand skrattade hysteriskt som ett barn när hon fick prova på lite linbanor och däcksnurr..ha ha.
Jag i linbanan Joy och Lasse

Nu har det hunnit bli Söndag och jag har tvättat, tvättat och tvättat idag, även hunnit med en fika med min vän Sandra och hennes tjejer lekte lite med Ida och Eddy.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0