Mysdag i stan

Igår när vi alla satt och åt frukost här hemma så funderade vi på vad vi skulle göra under dagen, alla kom med olika förslag men tillslut bestämde vi oss för att ta en heldag i Stockholm, vi tog bilen ner till Roslagsbanan här nere i Åkersberga sen bar det av. Bara att åka tåg och tunnelban är ett äventyr för mina barn, massor av spännande saker och människor att titta på, det är bara Linnea som åkt tunnelbana förut, för dom andra var det premiär. Vi började med ett matstopp eftersom allas magar kurrade, jag funderade snabbt ut att Kungshallen blir bra, där kan alla välja olika mat men ändå sitta tillsammans, det är sjukt rörigt och högljutt så mina barn kommer bara smälta in bra....ha ha ha. Vi åt och alla blev mätta och nöjda. Vi promenerade vidare och såg massa människor och barnen hittade lite roliga saker att roa sig med bla så satt dom på ett av dom där stenlejonen som står på Drottninggatan då det kom fram ett helt gäng kineser/japaner och fotade barnen som galningar....skumma människor det där, men glada dock...ha ha ha ha.
Vi slutade vår dag på Kulturhuset på sergelstorg, barnen lekte och målade i bildverkstaden, riktigt mysigt ställe och faktiskt så är det ju helt gratis. Personalen var jätte mysiga med barnen oxå vilket ger ett extra plus i kanten.

Här kommer lite bilder från dagen.



     


   













Kommentarer
Postat av: Alexandra

Naaw, Guuud vilken mysig dag:D

Jätte fina bilder:)



Ah vi hade de toppen. Och hotellet var verkligen underbart. Va kul att ni också har varit där:) Vi kommer absolut att åka dit igen..:D

Allt bra annars? Vi måste komma o hälsa på snart.

Kraam

2010-01-25 @ 11:49:50
URL: http://nem0.blogg.se/
Postat av: Anna

Du och Jimmy är världens bästa föräldrar

2010-01-30 @ 13:40:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0